top of page

Over Rani

Van kinds af aan heb ik nooit echt stil kunnen zitten en altijd verschillende sporten beoefend. Bij sporten horen dan ook blessures en tijdens het oefenen in een kinezaal begon mijn droom: kinesitherapeut worden. In 2012 startte ik mijn studies aan de KULeuven in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Al snel groeide een enorme nieuwsgierigheid voor neuromotorische revalidatie. Alles wat met de hersenen, de processen om tot bewegen te komen en het inzicht dat het menselijk lichaam iets ongelofelijk sterk is, werd mijn nieuwe passie en zo studeerde ik af in 2017 in de specialisatie neurologische aandoeningen. Maar daarbij kon ik het niet laten, ik wou mensen nog uitgebreider kunnen helpen dus studeerde ik in 2018 af in musculoskeletale aandoeningen.

 

Met veel enthousiasme en vergaarde ervaring uit een vorige neurogespecialiseerde praktijk, mag ik vanaf 2023 deel uitmaken van het t-care kineteam. Mijn passie ligt voornamelijk bij patiënten met een neurologische aandoening. Samen met de patiënt probeer ik tot een individueel aangepast behandelplan te komen en motiveer graag mensen om te bewegen, ook al is het soms met vallen en weer opstaan. De kleinste zaken in het leven kunnen soms grote uitdagingen vormen en daar sta ik met raad en daad mijn patiënten bij om tot een oplossing te komen.

Daarnaast zet ik ook graag mijn tweede specialisatie aan het werk waarbij ik vooral een interesse gevormd heb voor rugproblematiek en handrevalidatie.

Tot slot heb ik in 2019 een cursus hydrotherapie gevolgd aangezien water voor mij de ideale omgeving is om in te bewegen. Want heel intensief trainen zonder te veel belasting op het lichaam klinkt als een mooie deal.

 

- Neuromotorische revalidatie

- Musculoskeletale revalidatie – optie manuele therapie

- Hydrotherapie

bottom of page