top of page

Over Jeroen

Sporten en bewegen staan al heel mijn leven centraal. In 2013 kon ik dan ook beginnen bouwen aan mijn grote droom: bewegingswetenschappen in Leuven in het sportkot! Dit was letterlijk buiten één horde gerekend. Ik liep een zware blessure op en moest gedurende 2 jaar revalideren waarna ik tevens ook geopereerd werd. Hier leerde ik de essentie van sportkinesitherapie kennen en vatte dan ook de studie bewegings- en revalidatiewetenschappen aan. 

Na mijn studies werkte ik een aantal jaar in Antwerpen bij Move to Cure en bij KHC Dragons in Brasschaat waar ik nog dieper werd ondergedompeld in (top)sport. Dit heeft me dan ook gevormd tot de therapeut dat ik nu ben. Ik geloof dan ook sterk in het belang van beweging en de helende capaciteit van actieve oplossingen. Ik heb een bijzondere interesse in sportblessures, peesblessures en revalidatie na operaties. 

Een aantal jaar geleden schoolde ik me nog bij in de manuele therapie waardoor ik nog meer inzicht kreeg in nek, rug en schouderblessures. Wanneer ik niet in de praktijk te vinden ben, ben ik waarschijnlijk aan het fietsen!

bottom of page